Tenir l'oportunitat de ser jo l'únic en decidir com i quan vull finalitzar la meva vida, si aquesta no té la qualitat que jo desitjo.

Actualitat

 • DMD al Parlament de Brussel·les

  El 11 d'octubre, la nostra presidenta, Isabel Alonso, va comparèixer al Parlament de Brussel·les per parlar sobre l'eutanàsia i la mort digna. A la fotografia amb Joachim Cohen (Acadèmic de la Universitat LLiure de Brussel·les), Hilde Vautman (Eurodiputada belga) i Aycke Smook (President de Right to die Europe).  

  19-10-2017

 • Conveni de colaboración entre DMD i el Col·legi Oficial d' Educadors i Educadores Socials

  DMD-CAT i el Col·legi d'Educadors i Educadores Socials firma un conveni per treballar conjuntament en el tema de la mort digna.   

  18-10-2017

 • DMD a l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallés

  Es signa la Declaració Insitucional al Plenari de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallés  que recull les propostes de DMD-CAT, on l'Ajuntament es compromet a promoure la cultura de la mort digna i a recoltzar a DMD-CAT en les seves tasques. 

  18-10-2017

 • DMD-CAT a l'Ajuntament de Barcelona

  DMD-CAT acudeix a l'Ajuntament de Barcelona per avançar amb els punts de la Declaració Institucional, que vam signar el mes d'abril, on es van presentar diferents propostes sobre la mort digna. 

  14-09-2017

 • Revista de Treball Social. La mort, una qüestió de vida. Fent treball social

  Ja podeu consultar el número 210 de la Revista de Treball Social. La mort, una qüestió de vida. Fent treball social. A la pàgina 152 trobareu l'article  "L'Associació Dret a Morir Dignament: trenta quatre anys d'història i un present molt actiu" escrit per Isabel Alonso Dávila, presidenta de DMD-CAT. 

  06-09-2017

 • Blog: Rellegint Salvador Pàniker. Sobre l'eutànasia i la mort

  El passat 22 de juny, a les 7 de la tarda, a la Casa Elizalde de Barcelona, vam realitzar un acte on es va rememorar la figura del Salvador Pàniker, president de la nostra associació entre els anys 1986 i 2008. Arrel aquest acte hem creat el blog "Releyendo a Salvador Pániker. Sobre la eutanasia y la muerte" on anirem penjant alguns dels seus escrits sobre aquests temes, en castellà que era la seva llengua d'escriptura.   També us deixem aquest link; blog Espai de LLibertat, on podreu trobar una entrevista que li van fer a l'any 2002.       

  23-07-2017

Grup d'educació

Grup d'incidència política

Grups DMD-CAT

DMD als mitjans

 • El Periódico.- "El Parlament plantejarà davant el Congrés despenalitzar l'eutanàsia". La Cambra catalana proposa suspendre el artícle del Codi Penal que castiga amb presó a qui ajuda a morir. El text compte amb el suport majoritari dels partits, amb excepció del PP i Ciutadans.   

  25-07-2017

 • Ja podeu visionar l'entrevista , en el Canal FerSalut, a la Isabel Alonso Dávila, presidenta de DMD-CAT. També podeu accedir a la revista online on trobareu l'article dins la sección Gent Gran.

  10-07-2017