Tenir l'oportunitat de ser jo l'únic en decidir com i quan vull finalitzar la meva vida, si aquesta no té la qualitat que jo desitjo.

Actualitat

 • Inauguració de "La mort, digna i il·lustrada"

  La dissenyadora Wawa i la Cristina Vallés, coordinadora de DMD-CAT Girona a la inauguració de l'exposició "La mort, digna i il.lustrada", aquest divendres.Felicitats a les dues dones que han aconseguit un èxit total amb aquesta exposició.  Us recordem que durant aquest mes podeu veure les 30 il.lustracions a la Casa dels Escorxadors de Figueres.

  12-01-2018

 • Vint aniversari de la mort de Ramón Sampedro

  Avui 12 de gener, recordem el vint aniversari de la mort de Ramón Sampedro amb aquesta foto. A més, coincidint amb aquesta data, us volem convidar a la inauguració de l’exposició “La Mort, digna i il·lustrada”, que tindrà lloc a les 19:30h, a la Casa Empordà de Figueres, amb la participació de 30 artistes que ens parlaran i ens donaran la seva particular visió del dret a morir dignament.  

  12-01-2018

 • Declaració institucional en suport de la mort digna a l'Ajuntament de Gavà

  El divendres 22 de desembre a l’Ajuntament de Gava, i com l’últim punt de les mocions presentades per els diferents partits en el Ple Municipal,  el Sr. Miquel Àngel Diaz, primer tinent d’alcalde i President de l’Ambit de Benestar i Acció Social va presentar la declaració institucional en suport al dret de morir dignament , agraint la presencia de l’Associacio. Tot seguit  es va donar pas a la votació i va ser aprovada amb els vots de: PSC,ERC, PDCAT,COMUNS, PP va votar que no i Ciudadanos es va abstenir aixi com un Regidor del PDCAT.      

  27-12-2017

 • Moció en suport a la mort digna a l'Ajuntament de l'Hospitalet de LLobregat

  El 28 de novembre es va aprovar l'acord al Ple de moció en suport a la mort digna a l'Ajuntament de l'Hospitalet. Aquest és el setè Ajuntament de Catalunya que signa una moció en suport a la mort digna. En el nostre apartat Municipalisme podeu veure el document signat. 

  22-12-2017

 • Premi Salvador Pàniker

  Anna Cazorla s'emporta el Premi Salvador Pàniker de la UdL i Dret a Morir Dignament L'Associació Dret a Morir Dignament de Lleida i la UdL van lliurar dilluns el Premi Salvador Pàniker a Anna Cazorla Antolinos, pel treball d'investigació Procés per a la futura despenalització i regularització de l'eutanàsia. La dotació del premi s'ha incrementat, gràcies a la col·laboració de la Diputació Provincial.

  21-12-2017

 • Jornada Municipalista

  El 2 de novembre va tenir lloc la 2ª Jornada Muncipalista de DMD-CAT amb la participació de:  Berta Vidal, Regidora de l’Ajuntament de la Seu d’ Urgell, Susana Pellicer, Tinent d'Alcalde de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallés, Daniel López, Regidor de l’Ajuntament de Guadalajara, Pilar Moreno, Regidora de l’Ajuntament de Salamanca, Núria Martínez, Cap del Departament de Drets i Ciutadania de l’Ajuntament de Barcelona, Cristina Vallés,  Coordinadora de DMD-CAT Girona, Concepció Canut, Coordinadora de DMD-CAT Lleida i  Isabel Alonso, Presidenta de DMD-CAT. Va moderar l'acte la periodista Mª José Ania.  L'acte va tenir lloc al Col·legi de Periodistes de Barcelona. Ja podeu veure les fotos i video de la Jornada. 

  10-11-2017

 • Blog: Rellegint Salvador Pàniker. Sobre l'eutànasia i la mort

  El passat 22 de juny, a les 7 de la tarda, a la Casa Elizalde de Barcelona, vam realitzar un acte on es va rememorar la figura del Salvador Pàniker, president de la nostra associació entre els anys 1986 i 2008. Arrel aquest acte hem creat el blog "Releyendo a Salvador Pániker. Sobre la eutanasia y la muerte" on anirem penjant alguns dels seus escrits sobre aquests temes, en castellà que era la seva llengua d'escriptura.   També us deixem aquest link; blog Espai de LLibertat, on podreu trobar una entrevista que li van fer a l'any 2002.       

  23-07-2017

Grup d'educació

Grup d'incidència política

Grups DMD-CAT

DMD als mitjans

 • El dimecres, 17 de gener, a les 20.00h, la Neus Gimeno i la Marta Allué, del Grup DMD-Tarragona, faran una xerrada sobre la la mort digna en el programa "Entre Veïns" a la Ràdio Jove Reus (107.5).  

  10-01-2018