Tenir l'oportunitat de ser jo l'únic en decidir com i quan vull finalitzar la meva vida, si aquesta no té la qualitat que jo desitjo.

Actualitat

 • Mor Luis Montes, president de DMD Federal

  El Dr. Luis Montes va morir sobtadament ahir, 19 d’abril, a l’edat de 69 anys. Lluitador incansable pels drets i les llibertats al final de la vida, va patir un atac de cor mentre viatjava a Molina de Segura (Murcia), on havia d’impartir una xerrada sobre l’eutanàsia. Montes, que va ser director del Servei d'Urgències de l’ Hospital Severo Ochoa de Leganés, va ser acusat injustament a l’any 2005 d’aplicar l’eutanàsia a 400 malalts. Més tard es va demostrar la falsetat de la denúncia.  Des del 2009 estava al capdavant de l’Associació federal Derecho a Morir Dignamente. Tots els mitjans i xarxes socials s’han fet ressò de la mort de Luis Montes. Des d’aquí el nostre reconeixement i agraïment a la seva tasca. Continuarem la lluita. Lliures fins al final! LaCadenaSer.Morir bien El País. Muere el doctor Luis Montes, abanderado de la muerte digna.    

  19-04-2018

 • Inauguració de "La mort, digna i il·lustrada" al Centre Cívic Sant Narcís

  Ja hem inaugurat l'exposició "La mort, digna i il·lustrada" al Centre Cívic Sant Narcís (Plaça Assumpció, 26 de Girona). L'exposició estarà al Centre Cívic del 9 al 15 d'abril. Us hi esperem!!!

  10-04-2018

 • Presentació de DMD-CAT- Sant Cugat del Vallés

  La presentació de DMD-CAT Grup Sant Cugat a la Casa de Cultura de Sant Cugat del Vallés, va ser tot un èxit de públic assistent. A partir del 16 d'abril, tots els dilluns de 12h a 14h tindrem un punt d'informació de DMD a la Casa de Cultura de Sant Cugat, planta 1a.

  10-04-2018

 • NOU PUNT D'INFORMACIÓ DMD-CAT

  Hem afegit un nou punt d'informació a Barcelona els dijous de 18.00h a 20.00h a la Torre de la Sagrera. C/. Berenguer de Palou 64-66 (al Districte de Sant Andreu).  

  05-04-2018

 • La mort, digna i il·lustrada

  Els alumnes Pol Mansachs, Andrea Martinez, Ignasi Martin i Georgina Rodríguez, de la Universitat Pompeu Fabra han realitzat aquest video sobre l' exposició "La mort, digna i il·lustrada" on podeu veure diferents il·lustradores i il·lustradors que han format part del projecte.  

  29-03-2018

 • "Adéu, vida meva" (apunts sobre el suïcidi)

  El passat 22 de març, després de l'Assemblea General de persones associades de DMD-CAT, Ramón Camats i Guardia, Doctor en Filosofia per la Univeristat Autónoma de Barcelona, va donar la conferència "Adéu, vida meva (apunts sobre el suïcidi)", a la Sala d'Actes de la FedeCat.

  27-03-2018

 • Aprovació de la moció en suport a la mort digna de l'Ajuntament de Capellades

  L' Ajuntament de Capellades s'uneix al grup d'ajuntaments catalans que aproven la moció en suport a la morir dignament. Amb aquest ja són deu els ajuntaments catalans que han signat una moció o declaració institucional a favor de la mort digna.

  13-03-2018

 • Blog: Rellegint Salvador Pàniker. Sobre l'eutànasia i la mort

  El passat 22 de juny, a les 7 de la tarda, a la Casa Elizalde de Barcelona, vam realitzar un acte on es va rememorar la figura del Salvador Pàniker, president de la nostra associació entre els anys 1986 i 2008. Arrel aquest acte hem creat el blog "Releyendo a Salvador Pániker. Sobre la eutanasia y la muerte" on anirem penjant alguns dels seus escrits sobre aquests temes, en castellà que era la seva llengua d'escriptura.   També us deixem aquest link; blog Espai de LLibertat, on podreu trobar una entrevista que li van fer a l'any 2002.       

  23-07-2017

Grup d'incidència política

Grups DMD-CAT

DMD als mitjans