Tenir l'oportunitat de ser jo l'únic en decidir com i quan vull finalitzar la meva vida, si aquesta no té la qualitat que jo desitjo.

Taula rodona amb Eurodiputats a la Oficina del Parlament Europeu a Barcelona

Taula Europarlamentaris

Van assistir l’Eurodiputada Estefanía Torres (Podemos) i els Eurodiputats Josep Maria Terricabras (ERC) i Javi López (PSC). A darrera hora va excusar la seva assistència Ernest Urtasun (ICV), que va fer arribar un comunicat. També es va llegir un escrit de la diputada al Congrés Míriam Nogueras (PDeCAT), que havia de parlar en representació de l’Eurodiputat Ramón Tremosa.

L’acte, moderat per la periodista Maria José Anía, membre de la Junta de DMD-Cat, va començar amb una apertura a càrrec de Maria Teresa Calvo, directora de la Oficina Europea a Barcelona i Isabel Alonso, presidenta de DMD-Cat. A continuació, el filòsof Albert Royes va fer una interessant conferència sobre “La regulació de l’eutanàsia i el suïcidi assitit a l’actualitat”. Cal destacar també una nodrida Fila Zero, amb personalitats molt significades de l’àmbit de la bioètica, de la salut, del treball social i de la política.