La mort, digna i il·lustrada

Adjunts:
AdjuntDescripcióMida (Kb)
Descarregar aquest arxiu (Mostra d'imatges Projecte La mort digna i ilustrada.pdf)Mostra d'imatges Projecte La mort digna i ilustrada.pdf 712 kB

“LA MORT, DIGNA I IL·LUSTRADA”

El projecte “La mort, digna i il·lustrada” pretén canviar la imatge estereotipada i sovint repetitiva que tradicionalment ha servit per il·lustrar el tema de la mort.

A iniciativa del grup DMD a Figueres, es tracta de convidar artistes joves del món de la il·lustració a fer les seves pròpies creacions personals per representar la mort. Un total de 25 artistes participaran en el projecte i expressaran la seva particular visió de la mort digna. Les obres originals, de tècnica lliure, tindran un format DinA3 vertical sobre paper.

L’assessora artística del projecte és la il·lustradora Alba Falgarona, autora de l’obra que serveix d’imatge al projecte. La primera mostra expositiva s’inaugurarà el divendres 12 de gener del 2018 a la Casa de Cultura de Figueres.

Amb aquest recull d'il·lustracions, volem contribuir a desmitificar i desembolcallar el concepte de la MORT. Creiem que aquest mot, a vegades tan amagat dins la nostra cultura, és tan important com la paraula VIDA.

En el PDF adjunt podeu veure una mostra d’imatges de treballs realitzats per les artistes que ja han confirmat la seva participació en el projecte.